Laddar...
logo_kontur.gif
Galleriet

Det var trångt mellan montrarna på mässan Det Goda Köket i Älvsjö fredagen den 7 november. Här är några av dem som var där.
Redaktion

Åke Lindberg
(ansvarig utgivare)
Mobil: +46 708 99 27 12
akeyoungrascal@gmail.com

Dan Jörgenson
Mobil: +46 708 99 27 10

Om oss


Nya Non Solo Bar
blir dubbelt så stor
2009-03-04
Åke Lindberg;I april öppnar Christos Vagenas nya större Non Solo Bar.
I början av april slår nya Non Solo Bar upp dörrarna med nära nog dubbelt så stor lokalyta och med två ingångar från Odengatan.
– Det krävs en omfattande renovering som tvingar oss att stänga under ett par veckor från den 16 mars, säger Christos Vagenas, som driver Non Solo Bar.
Läs mer...
Leijontornets köksmästare trivs bäst i skog och mark 2008-10-31
Irmi Persson;
Enligt Gustav Otterberg, köksmästare på Leijontornet, finns det inget svenskt kök. Men han jobbar hårt för att skapa ett. Sin inspiration och nya, oprövade råvaror hittar han i skog och mark och med hjälp av mormors gamla växtkartotek.

Läs mer...
Frantzén/Lindeberg - inte en restaurang vilken som helst 2008-10-17
Irmi Persson;Björn Frantzén, delägare i Frantzén/Lindeberg.
Vad har Tour de France, cheeseburgare, höaska och anisluft gemensamt? Svar: allt serveras på Restaurang Frantzén/Lindeberg, gourmetkrogen som tog över Mistrals lokaler i Gamla Stan i februari i år.

Läs mer...
"Bäst stämning på Söder" 2008-09-25

Jennie Waldelius vill inte köa för att komma in på krogen.Mysigt, nedklätt och gott om sittplats. Så vill några stockholmare Young Rascal pratat med ha det när de går på krogen. Köer, klädkod och inträde går däremot bort.
Läs mer...

9 frågor till
Johan Jureskog
Irmi Persson;
… ägare till Rolfs Kök på Tegnérgatan i Stockholm och med i Svenska Kocklandslaget.
Läs mer...
Beställ böcker

nd14.JPG

Norwegian Design 2014-15

I boken är 32 av Norges allra bästa designbyråer representerade. Var och en presenteras bland annat med en redaktionellt skriven case study som ger en god bild av hur byråerna bygger mervärde för sina kunder. Dessutom har två av de främsta experterna på området skrivit var sin essä, över flera sidor och rikt illustrerad, om den historiska utvecklingen av norsk grafisk design respektive industridesign. 

Designen är gjord av Creuna Norge.

cover.jpg

Creative Swedish Agencies 2012

 

I den här boken är 27 av Sveriges allra bästa reklam- och designbyråer representerade. Var och en presenteras med ett case, som ger en god bild av hur byråerna bygger mervärde för sina kunder.
Omslagsdesignen är gjord av Happy F&B.

cfr_cover_salmon.jpg

Classy Finnish Restaurants
232 sidor – presenterar i text, på engelska, och i vackra bilder 52 av de allra bästa finska restaurangerna, varav 30 i Helsingfors. Nytt med Classy Finnish Restaurants är att för första gången publicerar vi en bok med två olika omslag. 

Creative Swedish Agencies
Creative Swedish Agencies
I den här boken är 27 av Sveriges allra bästa reklam- och designbyråer representerade. Var och en presenteras med ett case, som ger en god bild av hur byråerna bygger mervärde för sina kunder. Omslagsdesignen är gjord av Dolhem Design.Classy Norwegian Restaurants   250 sidor - presenterar i text på engelska och i vackra bilder 50 av de allra bästa norska restaurangerna, från Tromsø till Toscana.


Classy Restaurants and Cafés in Stockholm , 275 sidor - presenterar i text och vackra bilder Stockholms bästa restauranger och caféer.


Norwegian Design 08/09 , 240 sidor - presenterar 48 av Norges ledande grafiska och industridesignbyråer samt deras kunder.